Skip to content Skip to footer

Week 24 (12 juni – 18 juni 2023)

Week 24 (12 juni – 18 juni 2023)

Beste Siamak,

Ik hoop dat je dit bericht in goede gezondheid ontvangt. In dit rapport wil ik graag enkele recente ontwikkelingen en prestaties delen met betrekking tot onze SEO-strategie voor SINA Voetballab.

Nieuwe SEO geoptimaliseerde content

Met het oog op het verbeteren van de zichtbaarheid van SINA Voetballab in zoekmachines zoals Google, hebben we nieuwe content gecreƫerd voor drie kerngebieden van de diensten:

  1. Loopanalyse Beverwijk bij SINA Voetballab
  2. Isoforce in Beverwijk
  3. Echo / MSU: Een Revolutionaire Technologie in de Sportgeneeskunde

Deze pagina’s zijn zorgvuldig opgebouwd met de gebruiker en zoekmachine-optimalisatie in gedachten. Door relevante zoekwoorden te integreren en waardevolle informatie te verstrekken, streven we ernaar om de ervaring van de bezoekers te verbeteren en tegelijkertijd onze online zichtbaarheid te vergroten.

We wachten nog op goedkeuring om deze content online te plaatsen.

Content online gezet

Daarnaast hebben we een aantal nieuwe contentpagina’s live gezet, die nu beschikbaar zijn voor de bezoekers van SINA Voetballab:

Om de conversie te optimaliseren, kunnen we in de toekomst overwegen om aanvullende elementen toe te voegen zoals call-to-action knoppen en aantrekkelijke afbeeldingen.

Ik kijk uit naar je feedback op deze initiatieven en sta open voor verdere discussie over hoe we de online aanwezigheid en zichtbaarheid van SINA Voetballab kunnen blijven verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Koen Duindam
Optimaal Groeien